Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evden taşındığını görmek

Rüyada evden taşındığını görmek

Rüyada evden taşındığını görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, geçiminin kolaylaşacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, kötüyse düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evden taşındığını gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalar, katılacağınız konferanslar veya tecrübeli kişilere soracağınız sorular sonrasında değerli bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada taşınmak ev görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evden eve taşınmak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada lüks bir eve taşınmak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev yaptırıp taşınmak gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir eve taşındığını görmek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine delalet eder.

Rüyada çok güzel eve taşınmak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine delalettir.

Rüyada geniş eve taşınmak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada kirli bir eve taşınmak insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments