Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok güzel eve taşınmak

Rüyada çok güzel eve taşınmak

Rüyada çok güzel eve taşınmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, ekmeğinin azalacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok güzel eve taşınmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelemeye veya halı altına itmeye çalıştığınız bir konu, siz ilgilenene kadar peşinizi bırakmayacağa benziyor.

Rüyada güzel bir eve taşındığını görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine işaret eder.

Rüyada yeni ve güzel bir eve taşınmak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yeni bir eve taşınacağına işaret eder.

Rüyada güzel eve taşınmak işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, parasının ve canın güvende olacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada çok güzel bir eve taşınmak kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına tabir olunur.

Rüyada güzel bir eve taşınmak kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine inanılır.

Rüyada yeni güzel bir eve taşınmak aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada yeni güzel eve taşınmak gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok güzel eve taşınmak hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments