Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evden eve taşınmak

Rüyada evden eve taşınmak

Rüyada evden eve taşınmak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, çok daha iyi günler göreceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada evden eve taşınmak gördüyseniz:

  • Küçük şeyleri büyüterek karşınızdakine saygısız tutumlar içine girmeniz olasıdır.

Rüyada yeni ev alıp taşınmak kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, haksızlık yapmayacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine inanılır.

Rüyada küçük eve taşındığını görmek çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, insanların hayır dualarının alınacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada daha önce oturduğu eve taşınmak aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet eder.

Rüyada ev satın alıp taşınmak çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, içine düşen fesada yeniliceğine delalettir.

Rüyada ev toplayıp taşınmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına delalettir.

Rüyada ev toplamak taşınmak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada önceki eve taşınmak yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada yeni evden eski eve taşınmak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments