Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lüks bir eve taşınmak

Rüyada lüks bir eve taşınmak

Rüyada lüks bir eve taşınmak bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada lüks bir eve taşınmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarını sorgulamayı bırakın.

Rüyada lüks eve taşınmak geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına alamet etmektedir.

Rüyada lüks bir eve taşınmak başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada lüks bir ev görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, köşeye sıkıştıracağına yorulur.

Rüyada lüks ev sahibi olmak iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, kısmetinin de açılacağına, günah ve suç işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada lüks bir evde oturmak rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada lüks evde oturmak ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, fedakârlıklar yapacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına inanılır.

Rüyada lüks ev görmek ruhuna hayrat yapılacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada lüks bir evde olduğunu görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, mutsuz ve hasta olacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments