Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir eve taşındığını görmek

Rüyada bir eve taşındığını görmek

Rüyada bir eve taşındığını görmek herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, asil kimselerden çıkacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, kazancının eksileceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine işarettir.

Rüyada bir eve taşındığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sağlıklı seçim yapmasını beklemek bir fili itmekten daha zor olabilir.

Rüyada taşınmak için ev toplamak yapılan işte yeniden kara geçileceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, sorunları ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada farklı bir eve taşınmak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine inanılır.

Rüyada büyük bir eve taşındığını görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına işaret eder.

Rüyada boş eve taşınmak çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük bir eve taşınmak kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine delalettir.

Rüyada birinin başka eve taşındığını görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına delalettir.

Rüyada yeni ve güzel bir eve taşınmak hafifleyeceğine, mutlu olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada lüks eve taşınmak sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine, ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments