Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşınmak ev görmek

Rüyada taşınmak ev görmek

Rüyada taşınmak ev görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, hayırlı işlere girişileceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına delalet eder.

Rüyada taşınmak ev gördüyseniz:

  • Doğru yatırım ya da bütçe yapmanız durumunda bazı anlaşmalar yapılabilir veya paralar kazanılabilir.

Rüyada yabancı eve taşınmak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada yeni ev taşınmak yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına işaret eder.

Rüyada kirli bir eve taşınmak bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, saadete ereceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada geniş eve taşınmak sıkıntılı durumlar geçireceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına inanılır.

Rüyada müstakil eve taşınmak onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşunun evden taşındığını görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına delalettir.

Rüyada ev toplamak taşınmak güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada bir evden taşınmak üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments