Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli bir eve taşınmak

Rüyada kirli bir eve taşınmak

Rüyada kirli bir eve taşınmak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, batıl amele, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına işarettir.

Rüyada kirli bir eve taşınmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı dengelemek için çaba harcamanız gerekiyor.

Rüyada kirli eve taşınmak başının hiç dara düşmeyeceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kirli bir eve taşınmak zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, mutluluğunun büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada taşınmak için ev bakmak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada daha önce oturduğu eve taşınmak aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yeni eve taşındığını görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Rüyada geniş eve taşınmak hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada oturduğu evden taşınmak onuruna ve şerefine leke süreceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada evden eve taşınmak hayallerinin yıkılacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments