Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evden su çıkarmak

Rüyada evden su çıkarmak

Rüyada evden su çıkarmak kızı olanların da gelin edeceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine tabir olunur.

Rüyada evden su çıkarmak gördüyseniz:

  • İyi ilişki kurabilmek için tartışmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada evden su çıkarmak inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına inanılır.

Rüyada topraktan su çıkarmak yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına alamet eder.

Rüyada kuyu kazıp su çıkarmak işindeki verimliliğinin düşeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyudan su çıkarmak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeraltından su çıkarmak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine inanılır.

Rüyada su çiçeği çıkarmak hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyunu çıkarmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına, elinin de bollaşacağına işarettir.

Rüyada yerden su çıkarmak çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments