Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden su çıkarmak

Rüyada yerden su çıkarmak

Rüyada yerden su çıkarmak başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, girilen yolda zarar edileceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yerden su çıkarmak gördüyseniz:

  • Aslında yapmanız gereken,yeni hiçbir başlangıçla ilgilenmemek olacaktır.Hızlı düşünüp çabuk uygulamanız zaten size elde edebileceğiniz başarıları veriyor.

Rüyada yerden su çıkarmak ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, rahat bir döneme gireceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerden altın çıkarmak atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada yerden para çıkarmak kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerden patates çıkarmak rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerden su içmek çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, çok doğru bir yol tutulacağına tabir olunur.

Rüyada yerden su fışkırdığını görmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalettir.

Rüyada yerdeki suyu silmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine inanılır.

Rüyada yerden su içmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, sevinileceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments