Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topraktan su çıkarmak

Rüyada topraktan su çıkarmak

Rüyada topraktan su çıkarmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topraktan su çıkarmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınız konusunda kendinizi sorgulayabilirsiniz.

Rüyada topraktan su çıkarmak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada topraktan domates çıkarmak rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine yorulur.

Rüyada topraktan madeni para çıkarmak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada topraktan ayakkabı çıkarmak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada topraktan demir çıkarmak yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topraktan marul çıkarmak kendisine yeni kısmetler sunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına rivayet eder.

Rüyada topraktan inci çıkarmak ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada topraktan çıkarmak hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kazancın ikiye katlanacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments