Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyunu çıkarmak

Rüyada suyunu çıkarmak

Rüyada suyunu çıkarmak sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, rahat edileceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada suyunu çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişileri ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız, yanlış düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada evden su çıkarmak sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada suyun içinden altın çıkarmak maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeraltından su çıkarmak aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tulumbadan su çıkarmak çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, giderlerin artış göstereceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine yorulur.

Rüyada yerden su çıkarmak üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada kuyudan su çıkarmak nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına inanılır.

Rüyada kuyu kazıp su çıkarmak yeni yollara girileceğine, kederden ve stresten kurtulacağına, saygınlığının artacağına rivayet eder.

Rüyada üzüm suyu çıkarmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments