Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi atmak

Rüyada kediyi atmak

Rüyada kediyi atmak insanlar arasında iyi anılır olacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, sorunların aşılacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, Allah’a dua edeceğine işaret eder.

Rüyada kediyi atmak gördüyseniz:

  • Yeni iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada kediyi atmak rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, işlerinin gerileyeceğine delalettir.

Rüyada kedilere balık atmak engellerin ortadan kalkacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediyi ateşe atmak yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediyi yüksekten atmak karlı çıkacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına yorulur.

Rüyada kediyi kuyuya atmak neşenin yerine geleceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, elinin sıkışacağına işaret eder.

Rüyada kedi atmak işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada balkondan kedi atmak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kedileri evden atmak bahtının ve geleceğinin açık olacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, onların başarıları ile övüneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments