Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yavrusunu evden atmak

Rüyada kedi yavrusunu evden atmak

Rüyada kedi yavrusunu evden atmak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, maddi olarak büyüyeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusunu evden atmak gördüyseniz:

  • Başkalarıyla ilişki kurma çabasında olacaksınız.

Rüyada kedi yavrusunu evden atmak sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusunu dışarı atmak herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi yavrusunu eve almak sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına işarettir.

Rüyada evde kedi yavruları görmek hayatının yoluna gireceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde kedi ve yavrularını görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada eve yavru kedi girdiğini görmek kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, yanlış işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada evde yavru kedi görmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, başının belaya girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada evde kedi yavrusu görmek mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments