Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye ekmek atmak

Rüyada kediye ekmek atmak

Rüyada kediye ekmek atmak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına delalet eder.

Rüyada kediye ekmek atmak gördüyseniz:

  • Pazarlık esnasında adil olmayı başarabilirseniz maddi içerikli duygusal konuların çözümü daha kolay olabilir.

Rüyada kediye ekmek atmak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, ele geçen parada artış olacağına işarettir.

Rüyada kediyi üstüne atmak sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada kedi yavrusunu evden atmak rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kedi yavrusunu dışarı atmak kazancının daha da artacağına, neşesinin de yerine geleceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada kediye terlik atmak yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına, alın terinin karşılığını alacağına yorulur.

Rüyada kediyi ateşe atmak kapanan kapıların açılacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kediyi atmak Allah’ın sevgisini kazanacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediye taş atmak rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments