Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evden birinin boşandığını görmek

Rüyada evden birinin boşandığını görmek

Rüyada evden birinin boşandığını görmek karlı işler alacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Rüyada evden birinin boşandığını gördüyseniz:

  • Askıda kalmış iş veya düzenlemeler konusunda yeni bir anlayış geliştirebilirsiniz.

Rüyada evlenip boşanmak ticarette yol katedeceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, bir takım sorunlar çıkacağına inanılır.

Rüyada evden birinin boşandığını görmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına işarettir.

Rüyada evlenip boşandığını görmek gelirinin de garanti altında olacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine alamet eder.

Rüyada evlenip hemen boşanmak maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını boşanmak gönül hoşluğunu yakalayacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada boşanmak üzere olduğunu görmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada boşandığı görmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada annesiyle babasının boşandığını görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments