Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenip boşanmak

Rüyada evlenip boşanmak

Rüyada evlenip boşanmak işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, her konuda şansın yaver gideceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada evlenip boşanmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınıza bir araya gelebilir, programlar yapabilir veya eski tanıdıklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada evlenip hemen boşanmak hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada evden birinin boşandığını görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına işaret eder.

Rüyada evlenip boşanmak bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada evlenip boşandığını görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına tabir olunur.

Rüyada kocasından boşanmak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boşanmak başkasıyla evlenmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada koca boşanmak hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, fakirlik yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada boşandığın eşiyle tekrar evlenmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments