Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşandığı görmek

Rüyada boşandığı görmek

Rüyada boşandığı görmek işlerinin bir anda bozulacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, garanti olacak bir yer edineceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada boşandığı gördüyseniz:

  • İlerleme sağlamak istediğimiz işlerde gelişmeler olabilir.

Rüyada ağlayarak boşanmak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun boşandığını görmek kötü yollara gireceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakının boşandığını görmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş eşinden boşanmak yol göstereceğine, çıkmaza düşeceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boşandığı eşi görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine delalet eder.

Rüyada annesiyle babasının boşandığını görmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine delalettir.

Rüyada boşandığı eşiyle barıştığını görmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada çiftin boşandığını görmek büyük bir işe kavuşacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments