Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını boşanmak

Rüyada başkasını boşanmak

Rüyada başkasını boşanmak ferahlığa çıkacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine işaret eder.

Rüyada başkasını boşanmak gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalı görüşlerini veya yanlışlarını kabul etmek zorunda değilsiniz.

Rüyada bir arkadaşının boşandığını görmek dilediği gibi harcama yapacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, şansının geri döneceğine işaret eder.

Rüyada boşanmak ve başkasıyla evlenmek en tepkedeki kimse olacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına işarettir.

Rüyada başkasını boşandığını görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine tabir olunur.

Rüyada karısından boşandığını görmek parasının azalacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşını boşandığını görmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada komşusunun boşandığını görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine delalet eder.

Rüyada akrabalarının boşandığını görmek küçük ise kazancınızın daha az olacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kocasını boşandığını görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments