Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşanmak üzere olduğunu görmek

Rüyada boşanmak üzere olduğunu görmek

Rüyada boşanmak üzere olduğunu görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada boşanmak üzere olduğunu gördüyseniz:

  • Durumunuzu açıklamanız sizden şüphe eden bir kişinin size güvenmesini sağlayabilir.

Rüyada arkadaşımın boşandığını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada kocanla boşanmak yeni bir iş olanağı yakalamaya, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, onları koruyup kollayacağına delalet eder.

Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada karısından boşandığını görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, daha geniş rızık elde edeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boşandığını söylemek bolluğun ve bereketin artacağına, o işi canlandıracağına, yanlış adımlar atacağına inanılır.

Rüyada annesiyle babasının boşandığını görmek maddi güç sahibi olacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin boşandığını görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına alamet eder.

Rüyada bir yakınının boşandığını görmek işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments