Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenip boşandığını görmek

Rüyada evlenip boşandığını görmek

Rüyada evlenip boşandığını görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evlenip boşandığını gördüyseniz:

  • İyi huylu karakter yapınıza güvenerek sizi suiistimal ya da ihmal eden kişiler diğer yüzünüzle tanışabilirler.

Rüyada evden birinin boşandığını görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına işaret eder.

Rüyada evlenip boşandığını görmek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına tabir olunur.

Rüyada evlenip boşanmak hayatının olumsuz yönde değişeceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evlenip hemen boşanmak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, zor günlerin uzaklaşacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada boşandığı eşiyle evlenmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, iyi günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada teyzenin boşandığını görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir ailenin boşandığını görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada eşinden boşanmak istemek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, engellerin ortadan kalkacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments