Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evden atlamak

Rüyada evden atlamak

Rüyada evden atlamak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, işlerinin büyüyeceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize yorulur.

Rüyada evden atlamak gördüyseniz:

  • Gereken bağlantıları kurmalı ya da resmileştirmeli, alım satımları gerçekleştirmeli, anlaşmaları imzalamalı ya da doğru kişiyi bulduysanız kaçırmamalısınız.

Rüyada yüksek evden atlamak içinin rahatlayacağına, maddi durumun düzeleceğine, tüm keyfinin kaçacağına işaret eder.

Rüyada evden aşağıya atlamak onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evden eve atlamak toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evden atlamak memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, hak yemeyeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının camdan atladığını görmek sevgi ve hürmet göreceğine, iyi konumlara geleceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yerden başka bir yere atlamak huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksekte atlamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet eder.

Rüyada yukarıdan denize atlamak kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments