Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden başka bir yere atlamak

Rüyada bir yerden başka bir yere atlamak

Rüyada bir yerden başka bir yere atlamak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, yenileneceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına alamet eder.

Rüyada bir yerden başka bir yere atlamak gördüyseniz:

  • Romantizm aşk hayatınızı renklendirebilir.

Rüyada bir yerden başka bir yere atlamak içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerden bir yere atlamak ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yerden başka bir yere gitmek saygın bir hayat yaşayacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine işarettir.

Rüyada bir yerden başka bir yere uçmak işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada bir yerden başka yere gitmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine işarettir.

Rüyada bir yerden başka bir yere atanmak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerden başka bir yere taşınmak hiçbir eksiğinin olmayacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına işarettir.

Rüyada bir yerden başka yere uçmak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments