Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının camdan atladığını görmek

Rüyada arkadaşının camdan atladığını görmek

Rüyada arkadaşının camdan atladığını görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, istediği gibi hareket edeceğine, daha rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının camdan atladığını gördüyseniz:

  • Mesela duygusal ilişkilerinizi çok fazla abartabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının camdan atladığını görmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada camdan atlamak dertlerinin dermanını bulacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, hastalığının düzeleceğine delalet eder.

Rüyada birinin camdan atladığını görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunun camdan atladığını görmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, oldukça büyük başarılara işaret etmektedir.

Rüyada camdan aşağıya atlamak çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalet eder.

Rüyada camdan aşağı atlamak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin camdan atladığını görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada camdan atladığını görmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments