Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekte atlamak

Rüyada yüksekte atlamak

Rüyada yüksekte atlamak şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, günden güne sorunlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekte atlamak gördüyseniz:

  • Olumsuzlukları ortadan kaldırmak için karşınızdaki insanın harakete geçmesi gereklidir.

Rüyada çocuğunun yüksekten atladığını görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek binalardan atlamak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek atlamak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, isabetli adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten karşıya atlamak gönül hoşluğu yaşayacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, bir beladan kurtulacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden havuza atlamak çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine işaret eder.

Rüyada yüksek merdivenden atlamak geçim sıkıntısının sona ereceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına işarettir.

Rüyada yüksek yerden atlamak sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Rüyada yüksek duvardan atlamak ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, maddi zararlara uğrayacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments