Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yukarıdan denize atlamak

Rüyada yukarıdan denize atlamak

Rüyada yukarıdan denize atlamak refahının ve varlığının artacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yukarıdan denize atlamak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdaki eksikleri ya da yapılması gereken değişiklikleri söyleyen tecrübeli kişilere kulak vermeniz gerekebilir.

Rüyada yukarıdan denize atlamak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada yukarı atlamak yolunun hep açık olacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, büyük borçlara girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yukarıdan aşağı atlamak istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada yukarıdan atlamak yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yukarıdan deniz görmek rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yukarıdan denize bakmak yazgısının güzelleşeceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine işarettir.

Rüyada denizi yukarıdan görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, refah içinde olacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments