Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su yılanı beslemek

Rüyada su yılanı beslemek

Rüyada su yılanı beslemek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, prestij sahibi olunacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada su yılanı beslemek gördüyseniz:

  • Hoşça vakit geçireceğiniz güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunacaksınız.

Rüyada su yılanı beslemek sıkıntılı bir döneme gireceğine, umutlarını kaybedeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine işaret eder.

Rüyada siyah yılan beslemek beklentilerin gerçekleşeceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanı evde beslemek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, güzel günlerin geleceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı yılan beslemek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada evinde yılan beslemek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, hayatının tamamen altüst olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yılan beslemek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada yılan beslediğini görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde yılan beslediğini görmek yalnız kalmak isteyeceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, hem de para kaybettireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments