Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengecin ısırması görmek

Rüyada yengecin ısırması görmek

Rüyada yengecin ısırması görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işaret eder.

Rüyada yengecin ısırması gördüyseniz:

  • Tüm aktivitelere katılmanız zor, aralarından en iyilerini seçmelisiniz.

Rüyada yengeç tarafından ısırıldığını görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yengecin ısırması görmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yengeç tarafından ısırılmak hak yolundan uzaklaşacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine tabir olunur.

Rüyada yengeç ısırması görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına delalettir.

Rüyada akrep ve yengeç görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, zor durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada yengeç bacağı görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada mavi yengeç görmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada uçan yengeç görmek hep onlara layık olmaya çalışacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments