Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi yengeç görmek

Rüyada mavi yengeç görmek

Rüyada mavi yengeç görmek yokluk içine gireceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine delalettir.

Rüyada mavi yengeç gördüyseniz:

  • İnatçılıktan veya ısrarcı olmaktan kaçınabilirseniz ilişkilerinizin gelişip, besleneceği bir süreç olabilir.

Rüyada mavi yengeç görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, halsizleşeceğine alamet eder.

Rüyada yengeçten kaçmak ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, aşının da çoğalacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına inanılır.

Rüyada yengeç kesmek sıkıntılarının geçeceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yengeç görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yengeçin ısırdığını görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, düşman malından yemeye alamet etmektedir.

Rüyada yengeç görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı delalet etmektedir.

Rüyada akrep ve yengeç görmek kurtuluşa ereceğine, daha sonra işlerin açılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı yengeç görmek kendi patronu olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bazı kaynakların tükeneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments