Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah beslemek

Rüyada timsah beslemek

Rüyada timsah beslemek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada timsah beslemek gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyler için üzülmemeli, ne yapılabileceğine odaklanmalısınız.

Rüyada timsah beslediğini görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada timsah beslemek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına inanılır.

Rüyada evde timsah beslemek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, gözünün yaşını sileceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada timsah yavrusu beslemek doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine inanılır.

Rüyada evde yavru timsah beslemek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına inanılır.

Rüyada yavru timsah beslemek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada derisi yüzülmüş timsah görmek tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada timsah dövmesi görmek bir organizasyona katılacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments