Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde timsah beslemek

Rüyada evde timsah beslemek

Rüyada evde timsah beslemek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalettir.

Rüyada evde timsah beslemek gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyi şansa güvenerek çözmek kolay olmayabilir.

Rüyada evde timsah beslemek uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada evde yavru timsah beslemek huzurlu ve sakin bir yaşama, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru timsah beslemek çok yıpranacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, çok eğleneceğine inanılır.

Rüyada timsah beslediğini görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine inanılır.

Rüyada timsah beslemek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsah yavrusu beslemek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada ev içinde timsah görmek başarılarını ispat edeceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine delalet eder.

Rüyada timsahın eve girdiğini görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments