Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde yağmur suyu görmek

Rüyada evde yağmur suyu görmek

Rüyada evde yağmur suyu görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, ağız tadına kavuşacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, tartışmalı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada evde yağmur suyu gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar söz konusu olabilir veya belli sözler verilebilir.

Rüyada evde yağmur suyu görmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yağmur suyunun biriktiğini görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur suyu doldurmak ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir ortama girileceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur suyunda yıkanmak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada temiz yağmur suyu görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına alamet eder.

Rüyada yağmur suyuyla abdest almak güzel ve bereketli işlere gireceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada yağmur suyuyla yıkanmak zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur suyunun taştığını görmek önünü açacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments