Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur suyunda yıkanmak

Rüyada yağmur suyunda yıkanmak

Rüyada yağmur suyunda yıkanmak diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, o işten ekmek yiyeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına işarettir.

Rüyada yağmur suyunda yıkanmak gördüyseniz:

  • Kendinizi bir an da farklı olayları anlamaya veya açıklamaya çalışırken bulabilirsiniz.

Rüyada yağmur suyunun taştığını görmek her gün daha fazla dolacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, nasibin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur suyu birikintisi görmek geniş geniş yaşayacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına işaret eder.

Rüyada yağmur suyuyla yüz yıkamak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada yağmur suyuyla yıkanmak yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, yatırımlarının kar getireceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur suyuyla ıslanmak ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, kazancın ikiye katlanacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur suyunda yürümek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına delalettir.

Rüyada akan yağmur suyu görmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, kolaylık elde edeceğine yorulur.

Rüyada yağmur suyu görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments