Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde timsahlar görmek

Rüyada evde timsahlar görmek

Rüyada evde timsahlar görmek yardımının olacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, solan yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde timsahlar gördüyseniz:

  • Ya da çok mantıklı görünmeyen beklentileriniz söz konusu olabilir.

Rüyada evde timsah yavrusu görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada timsahı evde görmek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde yavru timsah beslemek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada evde timsah beslemek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada timsahın eve girdiğini görmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde timsahlar görmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına işarettir.

Rüyada ev içinde timsah görmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada evde yavru timsah görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, işlerinde bereket olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments