Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde timsah görmek

Rüyada evde timsah görmek

Rüyada evde timsah görmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada evde timsah gördüyseniz:

  • Maddi açıdan maceraya atılmamanızda fayda var.

Rüyada evde yavru timsah beslemek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada evde timsah yavrusu görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada evde yavru timsah görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına işarettir.

Rüyada timsahı evde görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada ev içinde timsah görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde timsahlar görmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada timsahın eve girdiğini görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada evde timsah beslemek ettikleri duanın kabul olacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments