Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta eve girmek

Rüyada tahta eve girmek

Rüyada tahta eve girmek hayırlı zamanlar geçireceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, sıkıntılarını atlatacağına, istediği gibi yaşayacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine delalet eder.

Rüyada tahta eve girmek gördüyseniz:

  • Başka kişileri kendi yollarında serbest bırakmalı veya kendi yöntemlerinizle ilerlemelerini sağlamalısınız.

Rüyada tahta eve girmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski tahta ev görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada evde tahta görmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahtalı ev görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, itibarını zedeleyeceğine, geçiminin zor hale geleceğine işaret eder.

Rüyada tahta merdivenli ev görmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, her geçen gün başarılarının artacağına, alim ve bilge insan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta evde olmak büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta ev yapmak gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahtadan ev görmek maddi anlamda zayıflayacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments