Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde sürüngen hayvan görmek

Rüyada evde sürüngen hayvan görmek

Rüyada evde sürüngen hayvan görmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde sürüngen hayvan gördüyseniz:

  • Enerji, para veya zaman alabilecek konularda bağlayıcı sözler vermeden ya da anlaşmalar yapmadan önce gerekli araştırmaları bizzat siz yapmalısınız.

Rüyada evde sürüngen hayvan görmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada evde sürüngen görmek mutluluk ve başarı getireceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, kara kara düşünür olacağına işarettir.

Rüyada sürüngen kurt görmek dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah sürüngen görmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kalbinin küt küt edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürüngen yemek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına inanılır.

Rüyada yeşil sürüngen görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, eğitimlerinin iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada sürüngen görmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına rivayet eder.

Rüyada sürüngen böcek görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments