Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürüngen görmek

Rüyada sürüngen görmek

Rüyada sürüngen görmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada sürüngen gördüyseniz:

  • Yeni ufuklara doğru açılmanın heyecanıyla işinize daha bir şevkle sarılıyorsunuz.

Rüyada sürüngen böcek görmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına delalet eder.

Rüyada evde sürüngen görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde sürüngen hayvan görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, kızı olanların da gelin edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil sürüngen görmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürüngen kurt görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada sürüngen görmek büyük bir borcun altına gireceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına yorulur.

Rüyada siyah sürüngen görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürüngen yemek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments