Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde sürüngen görmek

Rüyada evde sürüngen görmek

Rüyada evde sürüngen görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına delalettir.

Rüyada evde sürüngen gördüyseniz:

  • İş bülümü yapmanız gerekiyor.

Rüyada evde sürüngen hayvan görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına delalet eder.

Rüyada evde sürüngen görmek endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada sürüngen böcek görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, hayata küsecek duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada sürüngen görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürüngen kurt görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, kötü günlerinin biteceğine işarettir.

Rüyada sürüngen yemek eğlence ve renk geleceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah sürüngen görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, hastalığın biteceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil sürüngen görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments