Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürüngen yemek

Rüyada sürüngen yemek

Rüyada sürüngen yemek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, başarısının azalacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürüngen yemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda çevrenizdeki kişilere ne yapmak istediğinizi veya nasıl yapmak istediğinizi anlatırken güç anlar yaşanıyor olabilir.

Rüyada sürüngen yemek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada evde sürüngen görmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah sürüngen görmek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürüngen görmek hayırlı günlerin geleceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil sürüngen görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada sürüngen böcek görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada evde sürüngen hayvan görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürüngen kurt görmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments