Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah sürüngen görmek

Rüyada siyah sürüngen görmek

Rüyada siyah sürüngen görmek başarısının artacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına yorulur.

Rüyada siyah sürüngen gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı şeyler yapmaya ikna ederken veya performanslarını arttırmak için kendinizden çok şey verebilirsiniz.

Rüyada siyah sürüngen görmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada sürüngen görmek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada evde sürüngen hayvan görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, mirasa, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına işarettir.

Rüyada yeşil sürüngen görmek emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına rivayet eder.

Rüyada sürüngen böcek görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına alamet eder.

Rüyada evde sürüngen görmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, bilgi sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada sürüngen kurt görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, işlerin yoluna gideceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sürüngen yemek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments