Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sürüngen görmek

Rüyada yeşil sürüngen görmek

Rüyada yeşil sürüngen görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, zararların günden güne artacağına, sevilip sayılacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil sürüngen gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın veya düzenlemenin asıl aritmatiğini araştırmalısınız.

Rüyada yeşil sürüngen görmek bir anda yükseleceğine, sorunların biteceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürüngen böcek görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada sürüngen görmek yeni bir hayat kuracağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, çok büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde sürüngen hayvan görmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürüngen kurt görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah sürüngen görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına inanılır.

Rüyada sürüngen yemek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada evde sürüngen görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments