Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürüngen kurt görmek

Rüyada sürüngen kurt görmek

Rüyada sürüngen kurt görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, bundan güç ve cesaret alacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada sürüngen kurt gördüyseniz:

  • Sezgileriniz iş hayatınızda başına gelebilecek riskleri en aza indirmenizi sağlayacak.

Rüyada sürüngen kurt görmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına rivayet eder.

Rüyada sürüngen görmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah sürüngen görmek eşi ile problemler yaşayacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine alamet eder.

Rüyada sürüngen böcek görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, yakın çevresine fikir danışacağına, parasının her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde sürüngen görmek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına alamet eder.

Rüyada evde sürüngen hayvan görmek hak yolundan uzaklaşacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil sürüngen görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürüngen yemek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments