Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah renkli kedi görmek

Rüyada siyah renkli kedi görmek

Rüyada siyah renkli kedi görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına tabir olunur.

Rüyada siyah renkli kedi gördüyseniz:

  • İmajınızı yenilemek isteyebilirsiniz.

Rüyada siyah renkli kedi görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada siyah beyaz renkli kedi görmek manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada gri renkte kedi görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada mavi renkte kedi görmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, başarısının çoğalacağına yorulur.

Rüyada gri renkli kedi görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına yorulur.

Rüyada mavi renkli kedi görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına alamet eder.

Rüyada renkli kediler görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renkli kedi görmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, duyguların karşılık bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments