Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yavru kediler görmek

Rüyada siyah yavru kediler görmek

Rüyada siyah yavru kediler görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, hayır duaları alınacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah yavru kediler gördüyseniz:

  • Yararsız tartışmalardan kaçının.

Rüyada yavru siyah kedi görmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada siyah yavru kediler görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, onlara hayrının dokunacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına rivayet eder.

Rüyada siyah yavru kedi görmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, büyük işlere imza atacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine inanılır.

Rüyada siyah beyaz yavru kedi görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah kedi yavrusu görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine işarettir.

Rüyada yavru siyah beyaz kedi görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada siyah kedi yavrusu sevmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kedi yavruları görmek daha rahat bir hayatı olacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments