Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel altında kalmak

Rüyada sel altında kalmak

Rüyada sel altında kalmak ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sel altında kalmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz güçlüdür.

Rüyada sel altında kalmak büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret eder.

Rüyada selin altında kalmak kendi geleceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada selde kalmak sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, para kazanmasına da vesile olacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada sel içinde kalmak çok büyük işlere adın yazdıracağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına alamet eder.

Rüyada selin içinde kalmak hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada selde kaldığını görmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada selin ortasında kalmak canlanacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada dalga altında kalmak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, imkânsızı başaracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments