Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde saksıda çiçek görmek

Rüyada evde saksıda çiçek görmek

Rüyada evde saksıda çiçek görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, iflas edeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına işarettir.

Rüyada evde saksıda çiçek gördüyseniz:

  • Bir görüşmede çok fazla istekli davranmanız iyi olmayacak.

Rüyada evde saksıda çiçek görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, ömür boyu başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıya çiçek ekmek görmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek saksısı değiştirmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada saksı çiçeği görmek hane içine ay doğacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek yetiştirmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, sorunlarını bitireceğine, başarılarının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil saksıda çiçek görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada çiçek saksı görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına işarettir.

Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, mali gücünü yitireceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments