Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda çiçek yetiştirmek

Rüyada saksıda çiçek yetiştirmek

Rüyada saksıda çiçek yetiştirmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, hem yıpranacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek yetiştirmek gördüyseniz:

  • Bazı konular kendiliğinden ilerlemiyor diye vazgeçmeniz hata olabilir.

Rüyada saksıda çiçek yetiştirmek yürek yakan biri haline geleceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde çiçek yetiştirmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına işaret eder.

Rüyada çiçek yetiştirmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada saksıya çiçek dikmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına tabir olunur.

Rüyada saksı içinde çiçek görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına yorulur.

Rüyada saksıda çiçek satın almak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada saksısız çiçek görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments