Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek saksı görmek

Rüyada çiçek saksı görmek

Rüyada çiçek saksı görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, her zaman haklının yanında olacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada çiçek saksı gördüyseniz:

  • Yapılacak işler bizi bekliyor.

Rüyada saksıda çiçek ekmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, sevinçli haberlere, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada saksı çiçeği görmek çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kendisine gelemeyeceğine işarettir.

Rüyada birinden saksıda çiçek almak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına yorulur.

Rüyada saksıda çiçek görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, büyük bir adım atılacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksılara çiçek ekmek hayatının afiyette geçeceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına alamet eder.

Rüyada çiçekli saksı görmek rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksı çiçeği hediye almak ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, işlerini büyüteceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada evde saksıda çiçek görmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments