Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıya çiçek ekmek görmek

Rüyada saksıya çiçek ekmek görmek

Rüyada saksıya çiçek ekmek görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, hastalıklarından kurtulacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, sorunların çabucak halledileceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, sonunda maddi zarara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saksıya çiçek ekmek gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı yaşamamak için gerçekçi olmalısınız.

Rüyada saksıya çiçek ekmek görmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, afiyete ereceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada saksılara çiçek ekmek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına delalettir.

Rüyada saksıda çiçek ekmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, düzenli bir işe girileceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına tabir olunur.

Rüyada saksıya çiçek tohumu ekmek maddi durumunun düzeleceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, yolculuğa çıkmaya yorulur.

Rüyada saksıda çiçek çalmak sevgiyi ve hürmeti göreceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil çiçek almak iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada saksıda rengarenk çiçek görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, geçim derdi yaşamayacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksıda bir sürü çiçek görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments