Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksı çiçeği görmek

Rüyada saksı çiçeği görmek

Rüyada saksı çiçeği görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, geçiminin zorlaşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, hayatının başarılarla dolacağına, yükünün hafifleyeceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına inanılır.

Rüyada saksı çiçeği gördüyseniz:

  • Uzlaşmamakta ısrarcı olmanız durumda kazananı olmayan tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada saksılı çiçek almak yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçekli saksı görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil çiçek almak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına yorulur.

Rüyada saksıda açmış çiçek görmek kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına işarettir.

Rüyada saksıda kılıç çiçeği görmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına delalettir.

Rüyada saksıda çiçek dikmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, büyük sorunlar yaşanacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine rivayet eder.

Rüyada saksıda sarı çiçek görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, ev sahibi olunacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments